NoSpang.com

Gezin omgekomen door neerstorten vliegtuigje
woensdag, 15 april 2015 03:17

PARAMARIBO - Perry van Ommeren, directeur van Atcar Chemicals en vliegenier, is zondag om het leven gekomen bij een vliegtuigcrash in Fort Lauderdale, Verenigde Staten van Amerika. Hij bestuurde het tweemotorige vliegtuig zelf. Zijn vrouw en twee kinderen kwamen eveneens om het leven. Ebu Jones, diplomaat en oud medewerker van de Ware Tijd reageert verslagen ...

op het nieuws. “Dankzij hem heb ik mijn vliegbrevet gehaald. Toen ik het hoorde, was ik met stomheid geslagen. Ik kan het me nog steeds niet voorstellen dat Perry niet meer is’’.

Van Ommeren is ook penningmeester geweest van de Aero Club Suriname. “In principe was hij de motor van de club. Hij herkende de liefde voor het vliegen bij studenten en waardeerde dat ook. Heel macaber is ook dat zijn dochter gisteren zestien zou worden”, aldus Jones.

Het vliegtuig stortte vlak voor de landing neer en brandde helemaal uit. De oorzaak van de crash is nog niet bekend. De brandweer van Fort Lauderdale meldde dat het vliegtuig in korte tijd was uitgebrand. De oorzaak van het neerstorten van het vliegtuig is nog niet bekend.


 


 


We hebben 426 gasten online

Polls